ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Το 1988 κυκλοφόρησε μία demo κασέτα με έξι τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στις 30 και 31 Μαΐου στο Studio "Γιώργος κ' Νίκος".ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΜΙΜΗΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ

ομώνυμος δίσκος 1990(nate starkman&son)-1994(wipe out rec.)
Δίσκος βινυλίου 1995(wipe out rec.)


cd 1998(wipe out rec.)
cd Κυκλοφόρησε 2000(self release)
cd 1996(self release)



 Συμμετοχή στις συλλογές "Underground 97" και "Underground 98" που κυκλοφόρησαν με το περιοδικό ΠΟΠ + ΡΟΚ με τα τραγούδια ''Κατάντια'' και ''Σε Έναν Κόσμο'' αντίστοιχα.




συμμετοχή στη συλλογή "Κάτω Από Τον Πορφυρό 'Ηλιο", η οποία είχε συγκροτήματα από την Πτολεμαϊδα και κυκλοφόρησε από συνεργασία των ραδιοεκπομπών "Κλινοσκεπάσματα" και "Φάκελοι Ροκ". Σε αυτή την συλλογή οι Υπόγεια Τροχιά συμμετείχαν με δυο τραγούδια. Αυτά ήταν το ''Φοβάσαι'', το οποίο ηχογραφήθηκε 4κάναλα σε πρόβα του συγκροτήματος και το ''Το Χρώμα Του Θανάτου'', το οποίο είναι από συναυλία τους στον ''Ελλήσποντο'' τον Νοέμβριο του 1990 στην Θεσσαλονίκη.ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ ΜΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ.

Το 1991 συμμετείχαν στη βιντεοκασέτα συλλογή του ελληνικού rock "The Opticoacousthc Bomb" της "Fifth Dimmension Records" από το Κιάτο. Οι ''Υπόγεια Τροχιά'' συμμετείχαν με τα τραγούδια - video ''Σύστημα'' και ''Κατάσταση Αλοτροιωμένη''.


Συμμετοχή στην θρυλική συλλογή της Wipe Out Records ''Το Μαγικό Βοτάνι''. Οι Υπόγεια Τροχιά συμμετείχαν με το τραγούδι ''Υπόγεια Τροχιά'' σε αποκλειστική ηχο/ση για τη συλλογή αυτή !

Συλλογή digital με ελληνικά σχήματα 2013(Επιμέλεια-Μιχάλης Πουγούνας)
  συμμετοχή με το κομμάτι ''ΧΡΩΜΑ''.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου